Hoppa till sidans innehåll
Foto: Bjorn Hedin

Boka klubbåt


Som medlem i UKF har du tillgång till våra sex klubbjollar. För att komma åt bokningen behöver du inloggningsuppgifter som du får genom att skicka en förfrågan till This is a mailto link

Observera att under träningstider förutsätter vi att den som lånar klubbåt deltar i träningen.

Om du behöver hjälp med riggning: Kontakta då i god tid någon av våra sex tränare. Du kan nå dem alla via e-post This is a mailto link så är det förhoppningsvis någon som strax svarar.

OBS! Väl inne i systemet ska du inte missa att klicka på den blå infosymbolen uppe till vänster (t.ex.  ) där viktig information beträffande användningen finns. T.ex gäller för Lilla Ribben: Lilla Briggen får utanför den ordinarie verksamheten användas av enskild medlem som säkerhetsbåt i samband med "spontan" träning. Användningen ska redovisas genom e-post till juniorledaren (This is a mailto link) och innehålla uppgift om namn på deltagare, tid för träningen och kort beskrivning av densamma samt eventuella kommentarer om briggens funktion. Efter träningen ska allt återställas i ursprungligt skick, eventuella avvikelser ska också med i rapporten.

Om du upptäcker fel/skada eller själv orsakar något som du inte själv kan åtgärda så meddela genast detta till This is a mailto link .

För att möjligheten ska vara lika för alla får varje person endast skriva upp sig på ett kommande träningstillfälle.

Om inte den som bokat båten senast 10 minuter innan träningen startar börjat rigga båten är det fritt fram för tränarna att låta någon annan använda den.
(Även träningshelger och kappseglingar ingår, där får man gärna också låna båt.)

Till bokningen>

Uppdaterad: 20 AUG 2020 22:00 Skribent: Klas Elwinger
Epost: This is a mailto link

Vinden på Ekoln just nu
n

Facebook Segling i Uppsala

Kappseglingsregler på FB

   

    

  ESK   USS  KOJK  SiBK   
           
UGSF  
         
     SSF     RS Uppsala 
     

 

Postadress:
Uppsala KF - Segling
Box 211
75104 Uppsala

Besöksadress:
Seglarvägen 20
75653 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0725659608
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

Svenska Sjö Josefin