Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SSF


Tre utmärkelser delades ut på Seglarträffen under lördagen. Sanna Delander fick utmärkelsen Årets Tränare, Jan Björnsjö blev Årets ideella ledare och Optimistjolleklubben Timan Sölvesborg blev Årets arrangör.
 

Dags för Seglardagen 2020

(2020-11-22 08:48)
Idag söndag 22 november genomförs Svenska Seglarförbundets årsmöte med start kl. 11. Det blir ett helt digitalt möte och alla intresserade är välkomna att delta. Du måste vara anmäld till Seglarträffen för att få tillgång till sändningen.
 
På lördag blir det kappsegling då vi korar Seglarträffens mästare i e-segling. Vill du ha coachning innan så var med på Christian Hardings föreläsning samma dag kl.16.00.
 
På söndag 22 november kl. 11.00 startar vårt digitala förbundsårsmöte Seglardagen som blev uppskjutet från mars på grund av Covid19. Är du delegat måste du registrera dig och vill du vara med och lyssna så anmäl dig till Seglarträffen.
 
Svenska Seglarförbundets styrelse har under året arbetat fram ett förslag till ny strategi för förbundets verksamhet 2021-2025. Under digitala Seglarträffen på lördag kl. 10-30-11.15 berättar styrelsen om strategiarbetet och de olika fokusområdena.
 
Tävlingsreglementet styr all kappsegling i Sverige. Ändringar i reglementet påverkar funktionärer, arrangörsklubbar, distrikt och klassförbund. Söndag 22 november kl. 9.00 leder Isabelle Lindsten ett seminarium om nyheterna i tävlingsreglementet.
 
Svenska Seglarförbundet och Marstrand Yachts AB har inlett ett samarbete kring Allsvenskan Segling och Mästarnas Mästare. Samarbetet kommer att förstärka kappseglingarna, minska risken för tekniska avbrott och garantera högklassiga event.
 
Idag kl.18.00 startar vår utvecklingskonferens Seglarträffen med Henrik Ottosson från North Sails och föreläsningen ”Rigg & segeltrim". Allt är i år digitalt och tillgängligt för alla. Anmäl dig idag och få tillgång till hela programmet.
 
Christian Harding är jurist och ekonom men har valt att jobba med det han älskar mest, segling. Han antar ständigt nya utmaningar och under Seglarträffen lördag 21 november kl. 16.00 bjuder han på ett intro till segling i gamingform, e-segling.
 
Pilo Stylin är idrottskonsulent för Svenska Budo & Kampsportsförbundet och har ett stort intresse och kunskap kring physical literacy eller rörelseförståelse. Lyssna på Pilo lördag 21 november kl. 11.30-12.15 som en del av digitala Seglarträffen.
 
Henrik Ottosson är vd på North Sails i Göteborg och är en välmeriterad seglare. Under digitala Seglarträffen måndag 16 november kl. 18.00-20.30 delar Henrik med sig av sina kunskaper om rigg och segeltrim.
 
Jonathan Åhlander är utbildad på GIH och jobbar med det han helst gör på fritiden, personlig utveckling genom träning, idrott och sport. Tisdagen den 17:e november kl. 18.00-20.30 kan du lyssna på hans föreläsning "Kost för seglare".
 
Nya restriktioner -> nya erbjudanden Med vårt nya upplägg kan alla deltaga på Seglarträffen!
 
Karin Weman Josefsson driver företaget Motivationsdoktorn och leder en forskningsgrupp som studerar drivkrafterna bakom träning, fysisk aktivitet och andra hälsobeteenden. Möt Karin och lär dig mer om motivation lördag 21 november kl. 13.00.
 
Anja Näslund brinner för delaktighet och allas rätt att delta. Hon är hälsovetare och den 18 november kl. 18.00-20.30 kan du lyssna på hennes inspirationsföreläsning om inkluderande ledarskap med fokus på neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.
 


Vinden på Ekoln just nu
n

Facebook Segling i Uppsala

Kappseglingsregler på FB

Moderna föreningen
 

 

    

  ESK   USS  KOJK  SiBK   
           

UGSF  
         

     SSF     RS Uppsala 
     

 

Postadress:
Uppsala KF - Segling
Box 211
75104 Uppsala

Besöksadress:
Seglarvägen 20
75653 Uppsala

Kontakt:
Tel: 0725659608
E-post: ukfjollesegling@gmail.com

Se all info

 

Svenska Sjö Josefin