Foto: Klas Elwinger

Boka släp

Som aktiv medlem i UKF har du, förutsatt att du fullgjort dina plikter gentemot klubben,  tillgång till våra tre släp. För att komma åt bokningen behöver du inloggningsuppgifter som du får genom att skicka en förfrågan till This is a mailto link

Väl inne i systemet ska du inte missa att klicka på den blå infosymbolen uppe till vänster (t.ex.  ) där viktig information beträffande användningen finns.

Om du upptäcker fel/skada eller själv orsakar något som du inte själv kan åtgärda så meddela genast detta till This is a mailto link  eller via formulär.

Till bokningen>

A. Prioritet vid bokning:

1 Juniorkappsegling representerande UKF

2 Övrig seglingsverksamhet representerande UKF

3 Transporter för UKF

4 Vid annan verksamhet får bokning ske för max 24 timmar per tillfälle och kostar 100 kr.

Överenskommelse må göras mellan konfliktande intressenter om annan prioritering.

B. Lån för kappsegling får avse högst regattan plus transport dit och hem

C. Släpet skall återställas i det skick de var i vid början av lånetillfället och felaktigheter skall noteras och åtgärdas senast vid lånetillfällets slut. Låntagare står för kostnader vid skada, reparation eller förlust. Ev. frågor ställs till hamnkommittén cc/Marcus Tjernström, 072 7488099, This is a mailto link.

D. Hyreskostnad enl. A4 betalas till UKF Bankgiro 461-9763 senast en vecka efter lånetillfället.

E. Max tillåten totalvikt för släpet får ej överskridas.

G. Släpet skall vara låst och/eller inlåst när det ej kan hållas under uppsikt. Din klubbnyckel passar till låset på släpet. Låset är dyrt, var rädd om det.

H. Vid ev. sjösättning får släpet absolut inte backas längre ner i sjön än att fälgen är ovanför vattenytan eller att bakljus kommer under.

Uppdaterad: 11 SEP 2018 22:07 Skribent: Klas Elwinger

Aktuell vindprognos för Ekoln