Bli medlem

Om du vill bli medlem i UKF vill du veta våra avgifter för medlemskap och båtinnehav. Du måste ansöka om medlemskap och berätta lite om dig själv och varför du vill bli medlem. Detta för att vi är en liten förening som är beroende av att medlemmarna så långt som möjligt aktivt tar del i föreningens verksamhet och skötsel. Läs också igenom föreningens stadgarÄr det något du funderar över så kontakta någon i styrelsen.

För de medlemmar som önskar vara aktiva inom en eller flera idrotter

Som medlem kommer föreningen, för att kunna administrera föreningen samt söka olika bidrag, söka tävlingslicenser, teckna försäkringar m.m., behandla följande personuppgifter om dig: namn, personnummer, adress, e-postadress och telefonnummer. Behandlingen kommer endast att ske utifrån föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Mer information om personuppgiftslagen (PUL) och kraven på behandling av personuppgifter finns här
Mer information om PUL och IdrottOnline finns här.

Gå till ansökningsformuläret

Uppdaterad: 03 FEB 2017 19:14