Hoppa till sidans innehåll

Lördagsträningar

2018-10-01 21:55
Nu börjar lördagsträningarna. Det har blivit för mörkt att träna på vardagskvällar så vi utnyttjar dagsljuset och tränar på lördagar.
  • Uppdaterad: 2018-10-01 21:55

Tränare nu på lördag d 6 oktober är Rebecca från Storbritannien så undervisningen blir på engelska. Träningen börjar kl 10 (ombytta och riggade) och håller på till kl 14. Ta med egen matsäck. 

  • Rebecca har förberett träningen för er såhär:
"I have some really fun exercises planned, working on involving communication and team work, boat speed and boat handling in the morning, and a bit of starting practice in the afternoon ☺ ⛵. Bring appropriate clothing (perhaps a drysuit) and your own lunch"

  • OBSERVERA även att det krävs torrdräkt eller våtdräkt för att få delta, annars blir det för farligt kallt att hamna i vattnet. Ha med gott om ombyten och mat så ni kan hålla er varma. 
  • Observera även att lördagsträningarna är för alla ungdomsseglare som har en del seglarvana och är relativt självgående med riggning och segling. Är du osäker på om du har tillräckligt med seglarvana så fråga din tränare.

  • Det kommer att vara olika tränare på lördagarna under hösten. Ni kommer att bli informerade löpande om vem som tränar er de olika lördagarna, så håll er uppdaterade (typ FB). Väder och intresse avgör hur länge träningarna fortsätter. 
Ha en bra höst!
önskar ungdomssektionen UKF,
-Rasmus-
Skribent: Klas Elwinger
Epost: This is a mailto link

 Aktuell vindprognos för Ekoln

Facebook Segling i Uppsala

   

    

  ESK   USS  KOJK  SiBK   
           
UGSF  
         
     SSF     RS Uppsala 
     

Postadress:
Uppsala KF - Segling
Box 211
75104 Uppsala

Besöksadress:
Seglarvägen 20
75653 Uppsala

Kontakt:
Tel: 072 565 96 08
E-post: This is a mailto link

Se all info